TestkezelésekZsírleszívás

SMARTLipo – Zsírleszívás korszerűen

twitterFacebook

Mi a zsírleszívás?

Sok ember számára okoznak problémát a makacs, diétára és sportolásra nem, vagy csak kis mértékben reagáló zsírpárnák. A zsírleszívás módszereinek fejlődésének köszönhetően manapság már szinte mindenki számára elérhetőek azok a műtéti eljárások, melyek segítséget nyújthatnak a nem kívánatos zsír eltüntetésében és a vágyott alak eléréseben. Ugyanakkor igen sokan idegenkednek a zsírleszívással járó műtéttől és kellemetlenségektől. Az ő számukra nyújthat alternatívát a SMARTLipo eljárás, amellyel más zsírleszívásokhoz képest jelentősen kisebb beavatkozással is jó eredménnyel távolíthatóak el a felesleges zsírpárnák.

Mi a SMARTLipo zsírleszívás?

A SMARTLipo egy olyan újonnan kifejlesztett zsírleszívási módszer, amely a lézer energiáját használja a zsírsejtek felbontásához. Általában az eljárást kis méretű, de makacs és nehezen elérhető zsírpárnák megszüntetéséhez alkalmazzák, mint például a toka, a felkar, a lábszár, vagy a belső comb területei. A hagyományos zsírleszívással szemben a SMARTLipo esetében nem mindig szükséges vákum használata a lebontott zsír eltávolításához, hanem a esetenként azt eredeti helyén hagyják és a szervezet saját keringésére bízzák.

Milyen előnyei vannak a SMARTLipo zsírleszívásnak?

A SMARTLipo zsírleszívás számos előnyös tulajdonsággal bír:

  • A zsírleszíváshoz használt kanül igen kicsi, mindössze injekciós tű vastagságú, így az eljárás a lehető legkisebb beavatkozással elvégezhető.
  • A csekély fizikai behatásnak köszönhetően a SMARTLipo zsírleszívás ambulánsan, helyi érzéstelenítéssel elvégezhető.
  • A zsírleszíváshoz használt lézer hatására a bőr alatti erek összezsugorodnak, melynek következtében kevesebb bevérzés és duzzanat alakul ki a kezelt területen.
  • A SMARTLipo zsírleszívás közben keletkező hőenergia a bőrben és a bőr alatti területen található kollagénrostokat zsugorítja, ezáltal elősegíti a későbbi kollagéntermelést, amely simább és feszesebb bőrt eredményezhet.

A SMARTLipo zsírleszívás biztonságos?

A SMARTLipo eljárást Olaszországban fejlesztették ki, majd hosszas tesztelés után az egész világon nagy népszerűségre tett szert és az Egyesült Államokban is megkapta az FDA engedélyét. Sikeresen elvégzett beavatkozások tízezrei és számos klinikai tanulmány is bizonyítja a SMARTLipo zsírleszívás biztonságosságát.

Kik számára alkalmas a SMARTLipo zsírleszívás?

A módszer mindenki számára megfelelő lehet, aki kis méretű, de makacs és nehezen elérhető zsírpárnákkal rendelkezik. A testsúly nagymértékű csökkentésére azonban a SMARTLipo zsírleszívás nem alkalmas.

 

'Fel a tetejéhez' gomb