GalériákHasplasztika galériaMellfelvarrás galériaMellplasztika hasplasztikával galéria

Mellplasztika hasplasztikával – Előtte utána galéria

twitterFacebook

Mellplasztika hasplasztikával galéria 1. rész – 6 darab előtte-utána képpel

Teljes hasplasztika és mellnagyobbítás. 22 éves páciens, magasság: 175 cm, súly: 57 kg. Ikerszülést követően és 6 hónappal a műtét után. A zsírleszívással és a felesleges bőr eltávolítása mellett a hasfal izmai is szűkítésre kerültek. A hasplasztikával egy időben mellnagyobbításra is sor került, melyet 350 köbcentiméteres (cc) mellimplantátumokkal végeztek.

Mellplasztika hasplasztikával galéria 2. rész – 6 darab előtte-utána képpel

Teljes hasplasztika és mellnagyobbítás. 44 éves páciens, magasság: 178 cm, súly: 69 kg. Egy gyermek születését követően és 6 hónappal a műtét után.  A zsírleszívással és a felesleges bőr eltávolítása mellett a hasfal izmai is szűkítésre kerültek. A hasplasztikával egy időben mellnagyobbításra is sor került, melyet 400 köbcentiméteres (cc) mellimplantátumokkal végeztek.

Mellplasztika hasplasztikával galéria 3. rész – 4 darab előtte-utána képpel

Teljes hasplasztika és mellnagyobbítás. 30 éves páciens, magasság: 172 cm, súly: 65 kg. Két gyermek születését követően és 6 hónappal a műtét után.  A zsírleszívással és a felesleges bőr eltávolítása mellett a hasfal izmai is szűkítésre kerültek. A hasplasztikával egy időben mellnagyobbításra is sor került, melyet 300 köbcentiméteres (cc) mellimplantátumokkal végeztek.

'Fel a tetejéhez' gomb