GalériákZsírleszívás

Zsírleszívás galéria – Előtte utána képek és fontos tudnivalók

twitterFacebook

Zsírleszívás galéria 1. rész – 6 darab előtte-utána képpel

Zsírleszívás hasról és csípőről. 23 éves páciens, akinek a súlya 59 és 66 kg között változott, de mikor karcsúbb volt, a hasán és a csípőjén található zsírpárnák akkor sem csökkentek és esztétikai problémát okoztak. Mivel a páciens bőre kellően rugalmas volt és gyermeket nem szült korábban, a zsírleszívás megfelelő megoldás nyújtott, így hasplasztikára nem volt szükség.

Zsírleszívás galéria 2. rész – 8 darab előtte-utána képpel

Zsírleszívás hasról és csípőről. 27 éves páciens, aki a közelmúltban rövid idő alatt 10 kilogrammot hízott, melynek nagy része a has és a csípő területére rakódott le. Mivel a páciens bőre kellően rugalmas volt és gyermeket nem szült korábban, a zsírleszívás megfelelő megoldás nyújtott, így hasplasztikára nem volt szükség.

Zsírleszívás galéria 3. rész – 4 darab előtte-utána képpel

Tinédzser páciens, akinek a viszonylagos túlsúlya és a végbemenő hormonális változások miatt nőiessé váltak a mellei, ami problémát okozott számára az iskolatársai előtt. Mivel a mell mirigyes állománya nem indult növekedésnek, zsírleszívással a helyzet megoldható volt, egyéb műtéti beavatkozást nem igényelt.

'Fel a tetejéhez' gomb