Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home » Videók

Videók

Az oldalon található videók esetenként valódi műtéteket és kezeléseket mutatnak be, így megtekintésüket csak saját felelősségre ajánljuk!

Élethű 3D modellezés az arcplasztikában

arcplasztika-3dben

A technika rohamos fejlődése az élet szinte minden területére hatással van, nem kivétel ez alól a plasztikai sebészet sem. Nem csak a műtéti eljárások válnak egyre kifinomultabbá, de manapság már gyakran a kezelések előkészítése és megtervezése is számítógépes technológiák segítségével történik. A 3D modellezés egyre nagyobb teret hódít a fogászatban, a mellplasztikában és az arcplasztikában is.

Tovább olvasom »

Új remény a nőknek – A hajhullás kezelése plazma terápiával

noi-hajhullas-kezelese-plazma-terapiaval

Nők millióinak életét keseríti meg világszerte a hajhullás és hajuk minőségének romlása. Sajnos számukra nem áll rendelkezésre annyi lehetőség a probléma kezeléséhez, mint a férfiak esetében. A valóban hatásos, finasteride alapú gyógyszerek hormonális hatásaik miatt nem ajánlottak nők részére, a hajbeültetés pedig csak igen kis mértékben képes segíteni a hölgyeket leggyakrabban érintő, úgynevezett diffúz hajhullás által okozott esztétikai problémákon.

Tovább olvasom »