Home » Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat

A regisztráció:

Az oldal látogatása, a szolgáltatások nagy részének igénybe vétele regisztrációt nem igényel. A fórum használata csak regisztrációval vehető igénybe. A regisztráció során egyes személyes adatok megadása kötelező. Az adatkezelés célja: a felhasználó azonosítása, kapcsolattartás, a honlap szolgáltatásainak biztosítása.

A felhasználónév, e-mail cím és a jelszó a felhasználó azonosítására szolgál.

A regisztrációs adatlapnak lehetnek önkéntesen kitölthető részei. Ezen adatok megadása önkéntes, az a honlap szolgáltatásainak igénybe vételét nem befolyásolja.

Személyes adatok kezelése:

Az Üzemeltető kezeli a regisztráció során megadott adatokat. Ezeket az adatokat a felhasználó bármikor módosíthatja, regisztrációját törölheti.

A kezelt adatokat az Üzemeltető csak törvényi rendelkezése alapján továbbítja harmadik személy részére.

Jogérvényesítés:

Az érintettek bármikor tájékoztatást kérhetnek adataik kezeléséről, kérhetik adataik helyesbítését, valamint – jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – adataik törlését.

A felhasználók panaszaikkal, kifogásaikkal fordulhatnak közvetlenül az Üzemeltetőhöz, aki minden tőle telhetőt megtesz az esetleges jogsértések megszüntetése és orvoslása érdekében. Egyéb esetekben a felhasználó a mindenkor hatályos jogszabályokban foglaltak szerint érvényesítheti jogait.